Jornada Universitats i Canvi Climàtic

El 14 de desembre de 2007, la Xarxa de Recerca Edusost.cat va organitzar la jornada de reflexió Universitats i Canvi Climàtic en el marc de la Convenció Catalana del Canvi Climàtic per tal de fer aportacions al Pla d'Acció per a la Mitigació del Canvi Climàtic (2008 – 2012).

Aquí podeu consultar la documentació resultant de la jornada i les 77 fitxes presentades a la Convenció.

La Convenció Catalana del Canvi Climàtic es va cloure el 14 de febrer de 2008 amb la presentació de l'Avantprojecte del Pla Català de Mitigació del Canvi Climàtic 2008-2012.

 

Des d'aquí podeu accedir a la retransmissió que es va fer de la jornada final de la convenció.

L'objectiu de la Generalitat de Catalunya era disposar del Pla d'Acció per a la Mitigació del Canvi Climàtic 2008-2012 a principis de l'any 2008, ja que el compliment del Protocol de Kyoto a través del Pla d'Acció és el primer pas per a l'establiment de les polítiques de futur.

L'objectiu de la jornada Universitats i Canvi Climàtic fou debatre possibles mesures de mitigació del canvi climàtic que es poden dur a terme des de les universitats catalanes.

En el marc de la Convenció, durant els mesos de novembre i desembre, es celebraren sessions de treball i jornades de reflexió i debat.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de la Convenció, dintre de la pàgina: www.oficinacanviclimatic.cat.

Darrera actualització: dimarts, 7 de juny de 2011 20:13
 
Bàner
Amb el suport de
Departament de Territori i Sostenibilitat Comissionat per a Universitats i Recerca